Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Økonomiske muligheter

America - Freedom to Fascism, documentarfilm av Aaron Russo

Hvem kontrollerer myndighetene? Hvordan kan noen utenfor ulike lands "valgte" myndigheter, kontrollere samme nasjoners myndigheter? Hva er målet til disse mektige menneskene? Hvis man ikke vet hva som forårsaker så mye elendighet i verden, vil det bli umulig å få menneskeheten på rett spor. Dette er antakelig den viktigste dokumentarfilmen som noensinne er laget.

Se video

Med nytt syn på økonomien

Kongressen i USA stemte i 1913 for et forslag som skulle få enorme negative konsekvenser for landets økonomi. Det ble med ett bestemt at trykkingen av landets penger skulle overlates til et privat kartell. Ikke nok med det, det samme kartellet skulle også kunne kreve renter av de pengene som dette private kartellet trykket opp.

Mange vil kanskje rynke litt på nesen å si - hva så? Noen må jo trykke disse pengene, og det at dette private kartellet krever renter på disse pengene, ja... er det ikke slik bankvesenet fungerer da?

Det mange ikke er klar over er at historisk sett, har staten USA, i flere perioder, selv trykket egne penger og lånt disse ut rentefritt til ulike prosjekter - til stor glede for nasjonens innbyggere og dets ledere - og med stor suksess.

Les mer:

Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK