Design & Developed By opensourcetechnologies.com

GMO nyheter

Helsefarene ved GMO mat

Publisert 27.01.2011
Skrevet av Tore B. Krudtaa

Institute for Responsible Technology har publisert en rapport som beskriver flere ulike årsaker til at GM mat kan utgjøre en helserisiko. Enten du er for eller imot bruk av GMO, anbefaler vi at du leser denne rapporten. Her viser vi vi deg overskriftene og en lenke til hele rapporten.
FDA's (USAs svar på Mattilsynet) "ikke-regulering" av GM mat
FDA skjuler helserisiko
GMOers iboende egenskaper gjør dem utrygge
GMO diett viser toksiske reaksjoner i fordøyelseskanalen
GMO diett forårsaker leverskader
Dyr fôret med GMO resulterte i flere dødsfall og skader på indre organer
Dårligere reproduksjonsevne og fosterdød
Bønder rapporterer om sterilitet og dødsfall blandt husdyr
GMO-avlinger utløser immunreaksjoner og kan forårsake allergi
Bt-gift, som produseres i GM-mais og GM-bomull kan forårsake allergi

Evalueringer fra myndighetene overser de fleste helseproblemer
FDA's falske sikkerhetsvurderinger
Selskapers egen forskning er hemmelig, utilstrekkelig og feil
Uvitenskapelige antagelser er grunnlaget for godkjenninger
Studier er konstruert for å unngå å finne problemer
Roundup ready soya: Et tilfelle av mangelfull forskning
Giftig GMO-mat kunne blitt godkjent
Promotere og regulere går dårlig sammen
Manipulering av opinionen
Kritikere og uavhengige forskere blir angrepet
Vi er laboratorierotter

Full rapport her: State-of-the-Science on the Health Risks of GM Foods

blog comments powered by Disqus
Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK