Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Bøker

Tilståelser fra en Økonomisk leiemorder

Publisert 08.01.2011
Skrevet av Tore B. Krudtaa

"Økonomiske leiemordere", skriver John Perkins, "er høyt betalte profesjonelle som svindler billioner av dollar fra land over hele verden. Deres verktøykasse inkluderer uredelige finansielle rapporter, valgfusk, bestikkelser, utpressing, sex og mord. De spiller et spill så gammelt som Romerriket, men i tiden med globalisering har dette spillet antatt skremmende dimensjoner."

John Perkins vet alt om dette spillet. Som en økonomisk leiemorder for et internasjonalt konsulentfirma overbeviste han utviklingsland til å akseptere enorme lån samt å styre disse pengene til amerikanske selskaper. Den amerikanske regjeringen og internasjonale hjelpeorganisasjoner krevde deretter gjenytelser i form av tilgang til naturressurser, militært samarbeid og politisk støtte.

"Tilståelser fra en Økonomisk Hit Man", eller som boken heter på engelsk: "Confessions of an Economic Hit Man", er historien om en manns opplevelser med intriger, grådighet, korrupsjon, og om lite kjente aktiviteter utført av amerikanske regjeringer og selskaper, som Amerika har vært innvolvert i siden 2. verdenskrig, og som vil få store konsekvenser for demokratiets fremtid og for verden.

Bestill boken her: Confessions of an Economic Hit Man

 

blog comments powered by Disqus
Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK