Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Bøker

Verden i følge Monsanto

Publisert 08.01.2011
Skrevet av Tore B. Krudtaa

Marie-Monique Robin, forfatteren av boken "Verden i følge Monsanto" ("The World According To Monsanto"),  viser her en side av det multinasjonale selskapet Monsanto som er ukjent for de fleste. Lær hvordan dette firmaet, som tidligere holdt tilbake informasjon om de svært skadelige effektene av PCB og Agent Orange, og som nå produserer GMOer og glyfosat-baserte ugressmidler, produkter som har potensiale til å sette deres tidligere skandale produkter som PCB og Agent Orange i skyggen.

Et av Monsanto's nye produkter, GMOer (genmodifiserte organismer), ble opprinnelig sluppet ut på markedet fordi høytstående politikere i USA valgte å sitte passive på sidelinjen når U.S. FDA (Food and Drug Administration) (USA's svar på Mattilsynet) valgte å omgå lovene som skal forhindre at produkter som er potensielt farlige for helsen skal unngå å havne i maten til forbrukerene. Nå, snart 20 år etter at U.S. FDA valgte å klassifisere GMO som GRAS (Generally Recognized As Safe), fortsetter mange uansvarlige forskere og politikere og fronte illusjonen om at GMOer ikke er signifikant forskjellige fra deres konvensjonelle organismer. Mange politikere og forskere, i land som har tatt i bruk denne usikre teknologien, viser svært liten forståelse for det enkle faktum at hverken GMO-produsenten eller GMO-bonden kan forhindre at de patenterte genene fra GMO-avlingene spres til konvensjonelle avlinger og nært beslektede planter.

Roundup, et annet produkt fra Monsanto, og et av verdens mest solgte ugressmidler, har nå i flere uavhengige vitenskapelige studier vist seg å være langt farligere for miljø og helse enn det produsenten tidligere har hevdet.

Bestill boken her: The World According To Monsanto Pollution, Corruption and the Control of the World's Food Suppy

 

blog comments powered by Disqus
Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK