Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Bøker

Indisk mat på en enkel måte

Publisert 08.01.2011
Skrevet av Tore B. Krudtaa

Fra Anjum Anand's websider kan du lese følgende om denne boken:

Indisk mat på en enkel måte (Indian Food Made Easy), er laget med utgangspunkt i en BBC TV-serie hvor Anjum Anand lager deilig indisk mat som er lett fordøyelig, sunn og full av smak. Anjum er lidenskapelig opptatt av å benytte ferske, lokale og sesongbaserte råvarer og alle ingrediensene er lett tilgjengelige i supermarkeder.

Alle Anjum's oppskrifter er lette og følge og benytter enkle tilberedningsmetoder. Rettene hennes varierer fra raske snacks til langkokte karriretter og fra frokostretter til enkle middager midt i uken.

Alle oppskriftene fra TV-serien og samt de andre som inkluderes i denne boken omhandler bla. lett snacks, kjøtt og fjærkre, fisk og sjømat, grønnsaker, linser og bønner, brød og ris, Raitas og Chutneys og drinker og deserter. Gjennom hele boken er det tips og teknikker som gjør indisk matlaging enkelt.

Boken begynner med veiledning i bruk av ulike krydder og anbefaler deg basisråvarene. En nyttig ordliste avmystifiserer alle ukjente ingredienser. Hvis du noensinne har ønsket å lage indisk mat, da er denne boken for deg.

Boken er på engelsk og kan bestilles her: Indian Food Made Easy

 

blog comments powered by Disqus
Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK